Kuva

Kuva

tiistai 9. huhtikuuta 2013

"Vanhoja" tuunailuja

... ainankin viikon vanhoja, voi olla ylikin tai ehkäpä hiukan allekkin..... Ei voi muistaa mikä päivä hempeilin.

Olipahan kuulkaa homma sekoittaa nää värit valkoisesta helmestä. Tein siis kaks satsia joista ihan vahingossa tuli eri sävyiset. Se miks sekottelin kahteen purkkiin oli se etten malttanu odotella pastan liukenemista ja kokeilen ekoja kertoja väri pastoja jotka sain sysseltä joka sai ne öööööööööö jostain. No enovei sekottelin sit kahteen purkkiin kun en tienny paljonko laitan että saan haluamani sävyn ja näissä tuo vaaleempi on se mitä hain......

Tämä oli sellanen tavis puun värinen ja roikkunu seinällä täynnä kaikkee piäntä jo vuoskausia mutta nyt se sai uuden värin päällensä. Olin joskus aatellu että sisusta harmaaksi ja ulkopuoli valkoiseksi mutta siitähän ois tullu tylsä ( mutta hienompi) ja nyt kun mua niin kauhiast hempeilytyttää niin vetäsin sen sit vaaleenpunaseks... tästä ei sävyerot niin paista mutta luonnossa ne on selkeesti eri sävyiset. Nyt se roikkunee vanhalla paikallaan portaikon puolivälissä ja kyllä siitä hyvemmälle tuulelle tulee katsoessaan kun ennemmin.

Tää ei oo viel valmis tässä mutta..................Tällänen siitä loppuviimeks tuli......................................................Taas harmittaa kun ei oo niitä ennen kuvia, tairan olla hiukkasen liian hätänen alottaessani jotakin ei kerkee sit kuvailla. Tuo saippuateline oli sellanen vihertävän harmaa ja kukan alla olevassa kaakelissa oli joku leidi kylvyssä. Heh ei oikein sopinu mun kriteereihin. Ostin sen kirpulta joku aika sitten ja se maksoi kokonaista 2 egee. Mulla saattais olla tällekkin paikka tai kaks katotaa ny kumpaan se päätyy ;)...... en paljastele sen enempää kun en oo viel varma asiasta.
Asiasta aisaan, näin viime yönä unta että joku Eden tai Huvila ja huussin tapainen ohjelma tuli ja teki meitin grillikota/tuvasta ihan uudenlaisen.......mutta kuitenkin niin että sain ite sanoo mitä sinne tulee ja miten ne sen tekee ja sit ne kuvas sen koko höskän... Hohhoijaa ainankin sain unesta miljuuna hyvää ideaa miten se patio sinne sijoittuu ja mitä kaikkee sinne tulee.  Vaikkakin kyllä ilolla ottaisin sinne jonkun TERÄSMIÄHEN jota myös timpuriks vois kutsua sen tekemään ja tietty mieluiten sellasen jolla ois hermot kohillaan... se kun saattaa niinku vaihtua vähän niinku kun lennossa ne suunnitelmat meinaan eikä vältttis yhtä kertaa matkan varrella. Ukkopahahan vaan tekis ei kyselis eikä kuuntelis. Ja mulla menis ne hermot. Tarttee varmaan piirtää ylös ne ideat että muistaa sitten kun tuo 8 meetriä lunta on sulanu ja vois päästä vaiks hommiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti