Kuva

Kuva

lauantai 6. huhtikuuta 2013

Jaahans .............

......... Niin TeSa oli edellisessä postauksessa TIENNYT oikein tuon laisn raksalasiahan se, eli siis meitin vnhaan taloyhtiöön vaihdettiin uudet kylmäkoneet asuntoihin ja kävin kinuamassa kaikilta naapureilta jääkaapin lasihyllyt itelleni ja niistähän sain värkättyä silloin vaikka mitä. Täytyy sanoa että kun kävin urkkimassa TeSan profiilia en yhtään ihmettele että Rouva sen kekkas mitä ne on. Muutkin lasit se tunnisti, ite en enään muista mitä ne on ja tunnustan että kun laseja ostelen en paljoo kato mitä ja minkänimisiä laseja ne on vaan valkkaan sen mukaan käykö väreiltään se siihen kyseiseen työhön. Heh tiiän niin ei kai ammattilainen toimis mutta myönnän että virheistäänkin oppii enkä odellakaan ole tällä saralla ammattilainen. Pari kurssia opistossa käynyt ja opettanut ja ite kantapään kautta louhinu kalliit lasit piloille ja oppinut ehkä jotakin mutta tuohon minäkään en ois kyenny että oisin voinu sanoo kuvan perusteella mitä laseja ne on. Hattua nostan TeSalle WAU mikä suoritus.

Tauti jyllää edelleen ja kaamia tauti onkin mihinkään ei juur kykene. Hyvä kun tunnin kaks jaksaa pystyssä olla. 5/6 se on jo kaatanu ja yks vasta voitonpuolella on sillä ollu kestäminen. "Ilolla" odotan koska tuo nuorimmainen taipuu taudin kouriin. Toivottavasti ehdin ennen sitä ite koivilleni.Se kun on hiukka sellanen että on oikeesti kipeä sitten kun joku kuppa siihen pesiytyy.Monen monta sairaala reissuakin sen kanssa heitetty kun taudit aina äityy nopsaan tosi  pahoiks.
Mitään en siis oo saanu aikaseks ja meillä on oikeesti kuvan kaltainen sekamelska.
Aikoja sitten löysin jostain krääsä kaupasta jääkaappi magneetin ja rakastuin. Ihan just kun meille tehty.

Kaikkee kun en tuolta jo tervehtyneeltä teiniltäkään voi odottaa, kiitettävästi se on "huijannu" (kusettanut) koiraa tuonut mehua vienyt pois ja kiikuttanu buranaa aina kun joku jostain äännähtää, tuonu peittoo ja niistopaperia ja  ja ja ja ja. Ihana miehenalku.

Takaraivossa kyllä jyllää ajatus että mitähän joudun tästä palvelusta vielä pulittamaankaan jossain vaiheessa.
Tervetuloa terveys ja hellurei tauti.

Eli tällästä tänne tuunailu rintamalle.... ompahan tullu luettua ihania sisustus ja puutarha lehtiä varmaankin koko vuoden edestä ja miljuuna ideaa paisuu päässä. Niistä sitten kun kyetään.......

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti