Kuva

Kuva

tiistai 2. huhtikuuta 2013

Huohmenta...............

Aikas hyvin uinunut tämä puoli elämästäni en mitään juurkaan oo saanu aikaseks. Mikä lie syynä, ehkä kevät kylvöt (lue;laiskuus). Jotain sentään sain aikaiseksi kaks asiaa jotka vaikka loppuviikommasta esittelen tai toisen ainakin kun en tiiä vielä päätyykö se toinen erään maailman matkaajan hoteisiin ylläripyllärinä niin enpä taida sitä vielä täällä esitelläkkään. Viikko sitten sain taas jonkun kohtauksen ja pesin keittiön ja erkkerin ikkunat ja samalla siinä pyyhin pölyt lasitöistäkin jotka ovat siellä riutuneet ikkunoiden välissä. Nämä ovat siis vanhoja tekeleitä ei todellakaan mitään uusia vaan ajalta jolloin olin vielä innostunut lasitöistä, nyt ei kauheemmin enään nappaa tai nappais mutta aika ja KÄRSIVÄLLISYYS ei nyt varmaan riittäis. Eilen  mieleeni tuli yks vanha malli jonka joskus piirsin että miten mä oon joskus jaksanu viikko tolkulla räpeltää yhtä ja samaa työtä. Piirtää ja suunnitella, mitata ja mallata.Hioo ja hioo ja aina vaan hioo ja koittaa ja taas hioo milli pois sieltä puolikas täältä ja hitunen tuosta ja lohmasu tuolta. jJa sitten se peseminen , teippaus ja tinaus.........Hohhoijaa...............

Muistaakseni ihan ensimmäinen iso työni.
Kuva on aika surkee, värit ei pääse näköjään oikeuksiinsa mutta idea selvinnee. Tän tein mittojen mukaan entisen keittiöni pikku ikkunaan siksi vähän hassun kokoinen ja ilman ripustuskoukkuja mutta lojuu hienosti nykyisenkin keittiön ikkunan välissä.

Tääon muistaakseni kolmas työni .
 Ruusu on valmis malli johon ite lisäsin  ja piirtelin nupun varsineen.Myöhemmin oon vasta tajunnu etteihän ruusun lehdet ees kasva tollain.

Ja kolmas työ piti mennä ystiksen ikkunaan muttei koskaan päätyny sinne vaan jäi lojumaan mulle, syy miksi menny oli se ettei siit tullukkaan mun ystävän näköinen vaan enemmän mun näköinen, ystävän ikkunaan meni sitten ihan toisenlainen. Tää on saman kokoinen kun tuo ruusu.

Tästä puuttuu kehykset kokonaan mutta eipä se oo haitannu näinä 6,tena vuotena mitä tämäkin on matkassa mukana roikkunu.
Monen monta isoo ja pienempääkin työtä on maailmalla mikä kenenkin ikkunassa ja yksi mitä jäin kaipaamaan päätyi anopin ikkunaan kun ei täällä talossa oleviin mahtunut. Monta roikkuu täälläkin ja keiju kokoelmani oon seuraavaks aatellu teille kuvata, paitti sen ison mikä killuu siel anopin ikkunassa. Niist mie tykkään erityisesti. Järkyttävän paljon virheitä näistä löysin ja sellasia mihin tuskin enään sortuisin mutta puolustukseksi voin sanoo että noissa kahdessa ekassa tuo läpinäkyvä rösöinen lasi on .................... arvatkaapas mitä lasia ?????? Hah empäs kerrokkaan vaan arvatkaas huviksenne. Se on äly paksua ja siks niin vaikeeta leikata ja lohkesikin mihin sattu. Siksi ruusussa on tosi paljon saumoja ihan hassuissa paikoissa. Laittakaapas sitten arvuutellen........... Vinkkinä voin sanoo että uskoisin jokaisen nähneen sitä lasia jossain elämänsä vaiheessa jossakin.

Ihanaa muuten kun on ees 1 osa ikkunoista pesty viel ois noin 60 pintaa pesemättä, huoh. Ihana asua talossa jossa on ainankin 506 ikkunaa, yhden kun valmiiksi saan, alusta tätyy mun taas aloittaa.... lauloi se miljoonasadekkin joskus........

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti