Kuva

Kuva

torstai 7. maaliskuuta 2013

Voi pönthiitinen

En kyllä tiiä mikä se on luulen että se on sellanen Röllin näköinen ja oloinen otus. Joo mutta siis asiaan... On taas rapsuteltu,ripsuteltu hinkattu ja impattu........... paria pokaa meinaan.
Ällöpällö njäähnjääh ollu kylässä joten mitään suurta ei oo kantsinu aloitellakaan saatika ootella. Pah. Ei nääkään tähän jää tai siis tälläseks.....tein löytöjä ulkovarastosta siis ihan omasta ja innostuin mutta nyt tarttis jonkun toisenkin innostua koska mennään harmaalle alueelle johon en tiiä riittääks mun rahkeet into kylläkin... jos vanhat merkit paikkansa pitänee sen innon on riitettävä ja rahkeethan kasvaa tehdessä... siis näihin tulee jotain hassua ympärille tai silleen johonkin lähelle tai siis joo.............. kerron ja näytän sitten kun pääsen pitemmälle, kuva on järkky huono kun mun puhelimen kameran linssi on halki (joku pudotti sen kivilattialle) ja Nikosta loppu aamulla virta kun kuvailin näitä............

                           Tämähän on huomenna joten ihanaista naistenpäivää teille kaikki ihanaiset.

5 kommenttia:

 1. Kiva nähdä mitä niistä sitten tulee...

  VastaaPoista
 2. No nyt ei kyllä tiä yhtään, mitä tuleman pitää.. :).
  Hyvää naistenpäivää tosiaan sinnekin.

  VastaaPoista
 3. Jännää odotella lopputulosta! :)
  Ihanaista naistenpäivää sinnekin!

  VastaaPoista
 4. Muistan kun minäkin ikkunapokia putsasin kauhia homma..(ainakin niissä minun pokissa).. innolla odottelen mitä teet pokista..
  Oikein ihanaa naistenpäivää sinulle..hmm mahtaisikohan taas tänään kaupan edestä saada ruusun..kun joka naistenpäivä ovat niitä täällä naisille jakaneet..pitääkin tehdä tekosyy mennä kauppaan :)

  VastaaPoista
 5. Oikein hyvää naistenpäivää myös sinulle!

  VastaaPoista