Kuva

Kuva

keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Palikka leikkejä

löysin joskus jostain, olivat rumia ja maalasin ne sitten tänään.......

jooh monta monta viikkoa sitten tai ainankin kauan aikaa sitten löysin kirpulta pussillisen palikoita, rumia olivat mutta halpoja. Oli vihreitä, sinisiä, oransseja ja keltasia... ei siis käyny mulle. Tänään maalasin valkoiseksi ja sekottelin oman harmaan sävyn kirjaimiin ja annoin luovuuteni jälleen loistaa......Ei taaskaan mikään taidonnäyte mutta kelpaa mulle ja mun tarkoituksiini. pikkasen vinksin vonksin ja ainankin heikunkeikun ja rosoista, sellasta kun elämäkin on, pikkasen siis vinksin vonksin ja heikunkeikun.


Tervetuloa RouvaNeiti Kivitikka, uskoakseni se olet sinä joka tuonne sivupalkkiin olit ilmestynyt tai sitten luin väärin, mutta olet sydämellisesti tervetullut kuitenkin, toivottavasti viihdyt vaikka täällä useimmiten kirjoitteleekin;
olo ainankin on tällä hetkellä juurikin yllä kuvatun kaltainen,,, hölömö mää ei noi ollu ees kuivia kun jo piti pelleileen alkaa..... hohhoijaa.......... näillä mennään taas. Ei voi ees lusikalla vaatia jos ei oo kauhaa nähnykkään.

5 kommenttia:

 1. Hauskojahan noista tuli!
  Ja oikein tulkitsit, olen klikkautunut uudeksi lukijaksi :-)

  VastaaPoista
 2. Kivat noista tuli ja totta voinen kuvitella noi mitä ne oli ennen..ja nyt paremmat..ei kaiken tarvitse olla niin viivasuoraan kunhan ne ovat oman näköisiä..
  Minäkin löysin aikoinaan kirpparilta palikoita olisin kyllä huolinut ne mutta kun olivat muovisia niin jätin ottamatta..ja nyt harmittaa..vähän vaan..

  VastaaPoista
 3. Moi:)
  Me on käyty täällä usseesti (kommeintoimattakin)<3
  Niin se vain on, ite tehty on aina ite tehty. Se nostaa jopa palikan arvon arvaamattomaan :)!
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-
  jaa ollaankohan me jo tuolla sivupalkissa..

  VastaaPoista
 4. Hauskat palikat. Heti pisti miettimään, mitä muita tekstejä niistä sais. Ensikatsomalta ainakin "Avioton likka" P ja A tosin jäi yli ;).

  Ihan mahtavaa, kun löysin tänne. Liityn heti vaihturiksi :).

  VastaaPoista