Kuva

Kuva

tiistai 19. helmikuuta 2013

Daadirlandarlandaa....

... taas järkky hyvä otsikko, alan oleen niin huippis näissä että pitäisköös kirjuuttaa oikein otsikko kirja; näin teet maailman urpoimpia blogi otsikoita.

Arvaattekos jos kysyn mikä tässä on ?

Noo ette kai viälä mutta joko ny............


Kuva ei anna oikeutta pokan värille joka on vaaleen keltanen, ei siis valkoinen niinku tässä näyttää näköjään.

Aivan siis ikkunanpoka.
Joo siis asiaan.... sain tilauksen. Ystäväni ystävät sanoivat toisilleen tahdon ja ystäväni halusi antaa heille häälahjaksi ikkunan pokan. Eikä mitään tavanomaista vaan tälläisen melkein samanmoisen.
Tästä innostuneena tein meitinkin makkariin oman pokan.
Erotuksena tilattuun pokaan tuli heidän hääpäivänsä & merkin yläpuolelle ja siten merkkikin siirtyi hiukan alemmas, mutta muuten samanlailla Herra & Rouva teksti.


Omaani en halunnut hääpäiväämme vaan mun mielest enemmän meitin makuun on tälläinen yksinkertainen tittelit vaan esille-juttu.
Tykkään hirmusti, eikä itelle olis koskaan varmaankaan moinen häälahja idea tullut mielen viereenkään.
Pokat oli mun ihan omista varastoista ja pesun,rapsutuksen ja kevyen hivasun jälkeen maalasin vaan tekstit. Simppeliä mutta sitäkin räheempää.

Bloggeri näköjään heittelee kuvat miten sattuu ja haluaa ite päättää kuvatekstitkin mutta pääasia kai tulee selväksi.
Tekstithän on justansa niinpäin kun meillä nukutaankin eli ukkopaha oikeella Herran alla ja tää ämmänkäivänä vasemmalla Rouvan alla.Pienet lapaset kinus pöllöjä, rintsessa kun luki mun kanssa Pepiä ja näki kuvat.... Jooh no tuli niist pöllöt ja kai aika rakkaatkin kun hävisivät het miten tyynykavereiks sänkyyn.
Siellä ne nyt sitten ovat kuolattuja ja mytättyinä. Joten en nyt lähe niit kuvaamaan ... Joskus sitten kun eivät ole enään niin rakkaita.

Näillä mennään taas hetki... Ehkäpä huomenna jo jotain uutta taas ;)

PS; Pepillä oli MUN mielest hienommat.... =/
siis pöllöt....

6 kommenttia:

 1. Ei otsikko miestä (tai Mirstaakkelia) pahenna :).

  Hianot pokat. Meillä olis Rouva ekana. (Haluan nukkua lähempänä ikkunaa, kun sillä puolella on viileempää ja muutenkin raittiimpi ilma..).

  Oot sää näppärä :)

  VastaaPoista
 2. Tänks :)
  - nekin meni jo, pakettiin!

  Mites se matto?? Ennen kevätkiireitä.....hopi hopi!!

  VastaaPoista
 3. Meillä ois herra ekana, ku se toinen puoli on kiinni seinässä ja se on kuulemma luonnonlaki, että miesten on pakko nukka reunalla jotta ne pääsis tarpeen tullen puolustamaan naista... Vai oliko se sittenkin että ne pääsis tarpeen tullen pakoon. En muista.. Jostain kirjasta sen luin :D

  VastaaPoista
 4. Mv: Vai vaan tarpeilleen tarpeen tullen hih.
  Pepi; Unohdin joku ylläri löyhäpää kun oon mutta pannaan pyörät pyörimään niin otan yhteyksiä.
  Annukka ja Rouva Kivitikka; Kiitos, näppäryydestä ny niin tiiä joskus onnistuu joskus ei, mutta tyytyväinen oon kuitenkin. Meitin Herra ei oikein ymmärtäny pointtia mutta tykkäs silti tai sitten ei halunnu riidellä ;)

  VastaaPoista
 5. Tulipa siitä hieno!! tosi taitava olet! :)

  VastaaPoista