Kuva

Kuva

keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Tuunailuprojektit vaaaaaan veeeenyyy ja vanuu, kun yhden aloittaa ei saakkaan toista lopetettua. Kohtahan tässä on järkyttävä ongelma, mitä jatkaa ja mitä jättää kesken tai ainankin oottaman sitä perspiraatiota.Arvaattekos minkä jämät tässä lepää ?????
Joo o siinhän on parin pikku sabluunan jäännökset perattuna.

Siis perattuna näistä. Hih ei näytä vielä juurkaan miltään vai mitä?
Noo kunhan pääsen hallille niin ehkä sitten alkavat hahmottumaan... Niistä sitten lisää kun ovat valmiita.Tänään aika myöhään illalla iski sitten taifuuni otsalohkoon ja oli ihan pakko alkaa hommiin.
Joulupukki toi meille tai siis lapasille lahjaksi jätskikoneen (tällä ei ole mitään tekemistä mun sorbettihimoni kanssa) ja siitä jäi aikas hauska laatikko. Piti jo aika päiviä takkaan se vippasta mutta jostain syystä se jäi lojumaan ja hyvä niin.....


Vähän tapeettia, erikeepperi vettä, saksimet ja viivotin......

Tapeetti liisteröiden pintaan kiinni.....
 Pitsiä kuumaliimalla ja erikeeperi-vedellä töpötellen servetti sydän kiinni.... Laatikon vedin nuppi jostain aarrekapista ja siinä se on.
Purkki johon ei oo vielä mitään laitettavaa . Luulen kyllä että tämäkin kohta on tupaten täys kaikkee äly tarpeellista.
Oikeesti ei ollu noin helppo tehä mitä tuossa annoin ymmärtää tai ainakaan mulle ei ollut... pari varmaan melkein kolmekkin tuntia siihen tuhraantu, mutta tulipahan tehtyä vaikkei  p***a reissu ollutkaan.

Uusia lukijoita on arvonnan myötä pudonnut sivupalkkiin kiitettävä määrä toivottavati jotkut ainakin teistä jäävät kulkemaan kanssani etiäpäin, eivätkä katoa arvonnan loputtua.  Tervetuloa siis kaikille.
Nyt kun kattelen noita kuvia totean että hohhoijaa ompaas säädöt päin p,tä mutta kai noista selvän saa,ja parempi ettei ihan niin kauhian ysityiskohtaisesti nääkkään....

Puhaltelemisiin.......

7 kommenttia:

 1. Voi vitsit miten hieno siitä tuli,sä oot taitava!

  VastaaPoista
 2. Tuli vähän eri näkönen jätskilaatikon kuorista joo. Aikas hyvä tuunaus.

  Mistä oot muuten ton lasinkäsittelyn oppinut? Aika kiva taito!

  VastaaPoista
 3. Mullakin yks loota pönöttöö hyllyssä odottamassa inspiraatiota tai perspiraatiota ta mitä lie :) - ei o näkynyt!

  VastaaPoista
 4. tosi hieno..ostasin heti jos ne olis tollasia kaupassakin :)

  VastaaPoista
 5. Kipa: ihan kantapään kautta vuosien saatossa opetellu ja hulluna immeisenä kaikkeehan täytyy kokeilla ainankin 2 kertaa ennenkö voi luovuttaa. En osaa siis sanoo mistä oon opetelllu tai edes koska . Lasi materiaalina on älyttömän monipuolinen ja kiehtova. Sä saat sitä haluamas mutta sillä on myös oma sielu. Sitä täytyy osata lukee että voi käsitellä. Sitä ei voi esimerkiks leikata miten vaan ja mistä vaan vaan täytyy tietää mistä ja miten. Voisin pitää tästä aiheesta viikon luennon. Se vaan on niin kaunista,herkkää mutta silti kestävää. Ja kiitosta vaan kaikille oon itekkin aikas tyytyväinen tuohon tekeleeseen. Varsinkin kun se on ihan spontaanisti tehty. <3

  VastaaPoista
 6. Tosi magee...tykkään =)

  VastaaPoista