Kuva

Kuva

torstai 17. tammikuuta 2013

Jotain sentään......

... oon saanu aikaseksikin ja kuvattuakin ja kun piti uudet upeat kulhot kuvata, arvatkaas vaan Nikosta loppu virtaska.Tää on nii  mun tuuria prkl.  No ehkä huomenna sitten........... koska palkinto kulhokin on tietty myös kuvattava ja huomenna siihen on tarkoitus sabluuna vääntää ja puhkuakkin.

Löysin vaatehuoneen nurkasta tässä mennä päivänä tälläsen ja itekseni mietin miks hitossa se on siellä eikä tuunattuna jossain päin torppaa. Nappasin sen sitten mukaani ja tuumasta toimeen, paikkakin sille oli tiedossa heti ja intoo puhkuen kun ilmapallo alotin...............
.... jalka oli tummaks petsattu ja varjostin hukka nimisessä paikassa. Joten otin toisesta lampusta varjostimen joka on tähän hippasen liian piäni ja rumakin mutta sai siihen hätään kelvata. Päällystin sen hiekan tai mudan värisellä (mikälie) kankaalla ja maalasin jalan valkoiseks tietty. Olin melkein tyytyväinen (kun ei varjostinta kauheesti aatellu) tulokseen ja mallailin sen paikoilleen pikku pöydälle mihin sitä ajattelin ja laitoin töpselin seinään................ SE EI TOIMI, ei pilkahdustakaan vaikka vaihdoin lampunkin ja rämpläsinkin, ei sano niks eikä naks. Ilmankos se siellä vaatehuoneessa nököttikin rumana ja hylättynä. Taas iso ärräpää. Minkäs teet ei toimi niin ei mutta ompahan tuunattu. PÖH......

Siiten iski taas se taifuuni perspiraatio.............
 Vanha, ei kuitenkaan siis oikeesti vanha mutta
siis uus vanha rahi joka on olla nököttänyt äipältä
evakossa olevan nojatuolin edessä olkkarissa alko
 tympimään ja kuinkaas sitten kävikään........

Vanha kunnon happy maticci laulamaan ja siitä se ajatus sitten lähti.
En todellakaan tiiä mitä äippä tästä tuumaa mutta ihan sama mitäs toi tuonkin tänne evakkoon.
 Niitä vanhoja viljasäkkejä kun vielä oli niin siitähän sitten päällisen ompelin ja päälle pujotteloin.
Kivahan siitä sitten loppuviimeks tulikin paljon parempi kun entinen kasari kuosi.
Sopii meille paljon paremmin kun tuo entinen. Seuraavaks onkin sitten kait luvassa samalta immeiseltä pelastettu rottinki lasi pöytä, jonka salaa maalaan ... arvaatteks????


Ei tuukkaan valkoista vaan harmaa.. ulos sen kun yheks kesäks unohtais sais samalla vaivalla mutta arvatkaas niin jaksaako tää hätähousu oottaa kesään tai sen yli.... juu ei......... sillekkin siis jo paikka valmiina.

4 kommenttia:

 1. Sorry - nyt en vaan voinut muuta kuin nauraa tuolle sun lampun pelastusoperaatiolles;) - ja rahista tuli tosi rouhea, tykkään!

  VastaaPoista
 2. Kiva idis toi viljasäkkirahi. Mulla loppuu kanssa aina kaamerasta akku, kun kuvaukset meneillään. :D

  VastaaPoista
 3. Rahista tuli tosi kiva!! :) Lamppukin on hieno,harmi kun ei sit toiminutkaan. :/

  VastaaPoista
 4. Hyvältä näyttää rahi ja ei se lampun toimimattomuus haittaa; näyttää hyvältä. Sehän se tärkeintä :)

  VastaaPoista