Kuva

Kuva

torstai 3. tammikuuta 2013

Ihanan paljon.....

... ideoita edellinen postaus sai aikaan. Oli monta sellaista mikä ei olis tullut omaan pieneen mieleenikään.....
Tähän asti oon puhallellu aikas paljon uniikki tilauksia, muutaman syntymäpäivälahja tuopin,ja muutaman omankin jutun jopa keksiny.
Yhteen kulhoon tuli Salaattia. Toiseen Herkkuja ja sen sellasia juttuja ihan vaan siis suomeks oon tekstejä puhallellu omaks ilokseni ja tarpeikseni.
Pari kastemaljaa on mennyt ja ne on ollu aikas ihania tehä, on saanut vähän niinkun kurkkia etukäteen mikä vaaveloisesta on tullut nimeltään. Mahdollisuuksia on tosi paljon ja tällä hetkellä on sabluunat tekeillä boolimaljaan ja laseihin.

Tuunailuja ja värkkäilyjä en oo juurkaan jaksanu/ehtiny/kerenny tehä ja ei kai aina oo niin välikskään. Joskus on vaan mukava lötkönpötkötellä vaikken siitäkään niin kauheesti perusta.

Tervetuloa teille uudet lukijani, tämä on toinen blogini ja aikas uusi , lähinnä siihen tuunailu puoleeni painottuva, elämästäni enemmän kertova blogi on täällä  *klik*  tervetuloa tutustumaan siihenkin.
Tätä postausta teen ukkopahan työkoneella =O joten kuvaton pläjäys tulee ja varmaankin siis tappavan tylsä mutta halusin silti toivottaa teidät kaikki uudet ihanaiset tervetulleksi Sinisen talon tuunailuprojekteihin.
Viikonloppuna lupaan ottaa ihteäni niskasta kiinni ja tehä jotain keskeneräisistä edes loppuun joten nähdään silloin. Lisää saa ehdotuksia laittaa, kaikki ovat tervetulleita niin uus juttu tää lasin hiekkapuhallus on että pää lyö tyhjää, kuten Kirsikin sanoi että mahdollisuuksia on miljuunia ja kaikkia ei voi vaan toteuttaa ihan vaan huvikseen.
 Kippoja saa myös tilata ja niitä löytyy tällä hetkellä 2 mallia pyöree pohjasta joka on matalampi ja tuota edellisessä postauksessa ollutta kartio mallia. Tekstistä riippuen hinta on 15 - 25 € ja hinta määräytyy vain ja ainoastaan sen mukaan pystynkö tekemään ite sabluunan ja kuinka vaikea se on toteuttaa vai joudunko teettämään. Tietenkin teidän omiakin kippoja voin puhaltaa jos vaan jollain konstilla ne saan käsiini. Meiliä voi lisäkysymysten sattuessa mieleen laittaa ; syrjalandia@suomi24.fi. Vastailen kai aika usein =).
Jokainen kippo on uniikki ja kuvioitakin saa melkeimpä mitä vain ja fontinkin voi valita mieleisekseen.
 Nyt sapuskaa peliin ja jotain hyvää ajattelin taikoa, ihan kun ei ois herkkuja kerenny syömään.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti