Kuva

Kuva

torstai 6. joulukuuta 2012

Iso peitto  on ollut jo hetken aikaa tikkauksia vaille valmis. Eilen sitten tempasin tuon pikkuisen (90 x 65 cm)kun nukkeloisetkin kuulemma tarviivat lämpimän talvi peiton.... ja tikkasin samalla isommankin loppuun. Aikas tyytyväinen olen lopputuloksiin.
Isompi on enemmän violetti sävyinen ja pikkuinen on vaaleanpunaisempi taustakangas on kummassakin sama, mutta sopinevat kyllä rintsessalle ja hänen vauvoilleen. =)

Haaveilu tuoli ei ole vielä löytänyt paikkaansa. Liekö koskaan kun sain rukkaset eteisen remontin suhteen... ei ainakaan ny, oli vastaus. Ihme niuho koskaas sitten niin..... Melkein alotin sen iliman ukkopahaa mutta tulin toisiin aatoksiin kun tajusin mikä homma niissä seinissä on. Ehkä sitten oikeesti joulun jälkeen. Yläkerrassa ei tapahdu sitten niin mitään... noo aloiteltu sieläkin on ja silläkin kait tuo eteinen saa odotella tekijäänsä.

Näitä tein viime joulun alla myyjäisiin ja myin ne kaikki ja kun kuvia selailin koneelta nää näyttikin niin kivoilta että taidampa tempasta evakko sohvalle uudet kankaitakin kun vielä on. Tänä jouluna en sitten kyll lähe myyjäkäisiin ei virta piisaa ( heh niin sanoin viime vuonnakin) mutta en ainakaan varannut pöytää vakkari paikastani. Peitto kyselyjä kyllä tuli, viime vuonna myin 2 isompaa peittoa siellä ja lisää sama ihminen ois halunnu... lupasin yrittää ehtiä jouluksi.
Hohhoijaa josko sitten torpan kimppuun....... on menty aika alta lipan tän joulun kanssa muutenkin ja ison rintsessan kanssa kokeiltu kirpparipeliä jonka pikkasille ostin ja tulos oli.....
 Miljuuna harmaata hiusta lisää ja aika romautus itsetunnolle ja  joooo o.............Arvaattekos kuka voitti =(. No emmää ainakaan......

2 kommenttia:

  1. Mää olen aina tätä samaa mieltä joka pelistä, jossa en ole voitolla :D

    VastaaPoista
  2. haha..pikkasen repesin tolle pelille :D

    VastaaPoista